Tre tette og ei badehette

Denne uka tapte vi tre, TRE (!) budrunder. It`s a hard knock life for boligkjøpere om dagen. Eller for oss. Har vi dårlig dømmekraft? Teft? Bor vi på feil sted i landet? Antagelig. For det er ikke snakk om store ekspansjonen. I hovedsak bare ønske om et ekstra rom. Ikke et townhouse med gartnerbolig, egen teig, hage med kuer og andedam. Bare et stakkars lite rom til. Ett til! 

 

 

Vi har for lengst vokst ut av leiligheten. Men den nekter å gi slipp. Leiligheten tviholder på oss. Mulig den er redd for brudd og vonde avskjeder.

 

Etter den gikk til meglers med oss for snart elleve år siden, ønsker den fortsatt å være ett til “døden skiller oss ad”. I gode og onde dager. Men det er ikke leiligheten det er noe galt med. Det er oss. Vi har bare glidd fra hverandre. Sånt skjer. Og selv om kjærligheten er varm og respekten stor, så har vi kommet til et veiskille.  

 

Leiligheten vil ikke snakke om det. Den skyver fokuset vårt over på alt mulig annet. Sånn for eksempel strømbrudd, knirkende verandadører, vinduer med fortvilte nattsvermere, mat som forsvinner på mystisk vis fra kjøleskapet. Ja, signalene er mange. Men det må være flere enn en i ett forhold for å få det til og funke. Vi har tvilt og diskutert, men konklusjonen er klar: det blir slutt. Forholdet vårt har vært supert i åtte, men dødt de siste tre. 

 

Så kjære snart eks-leilighet, slutt og kast dårlig karma på oss. Tida er inne. Vi må videre.

 

IMG_6071

Written by maiken in Hverdag & Fest

Next Post

Tenk om jeg kunne få dem til å forstå?

Denne uka tapte vi tre, TRE (!) budrunder. It`s a hard knock life for boligkjøpere om dagen. Eller for oss. Har vi dårlig dømmekraft? Teft? Bor vi på feil sted i landet? Antagelig. For det er ikke snakk om store ekspansjonen. I hovedsak bare ønske om et ekstra rom. Ikke et townhouse med gartnerbolig, egen teig, hage med kuer og andedam. Bare et stakkars lite rom til. Ett til!      Vi har for lengst vokst ut av leiligheten. Men den nekter å gi slipp. Leiligheten tviholder på oss. Mulig den er redd for brudd og vonde avskjeder.   Etter […]

Continue Reading